Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Minima incidunt eaque a cumque

Contact Now
  • 01978649349

  • London 45, Dhaka.

  • printx@gmail.com

This is newsletter title.

Please Select contact form.

TPS Clam Press 50x40cm

TPS Clam Press 50x40cm

( 0 review )

 445,00

De TPS Clam Press is de ultieme transferpers voor beginnende textieldrukkers, creatievelingen en hobbyisten. Dankzij de extra brede onderplaat van 50 cm is deze pers ook perfect voor het bedrukken van brede en grote textiel- en sublimatie-items. Ondanks de betaalbare prijs is deze robuuste transferpers uitgerust met diverse handige functies die het bedrukken van t-shirts, hoodies, rompers en tassen zeer eenvoudig maken.

De royale ruimte onder de onderplaat maakt het gemakkelijk om textiel onder de pers door te trekken, wat het bedrukken van alle soorten textiel vereenvoudigt. Bovendien is de pers voorzien van een handvat, zodat je de pers (zelfs bij hoge druk) moeiteloos kunt openen. Uiteraard zijn alle TPS transferpersen CE-gecertificeerd, wat garant staat voor de kwaliteit en veiligheid van de pers.

Hoeveelheid

Welkom bij Transferprints.nl, dé bestemming voor hoogwaardige DTF transfers en alles wat daarbij komt kijken. Bij Transferprints.nl streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de meest betrouwbare en veelzijdige oplossingen voor hun transferbehoeften.

Onze nieuwsbrief

    Wij accepteren:

    © 2024 Auteursrecht door Transferprints. Alle rechten voorbehouden.